O nama

Proširite svoje poslovanje, povećajte vidljivost na mreži, dobijte najbolje ponude i nove klijente. Registrujte svoju firmu na najboljem adresaru Informacije.me

Dobrodošli na Informacije.me

Proširite svoje poslovanje, povećajte vidljivost na mreži, dobijte najbolje ponude i nove klijente. Registrujte svoju firmu na najboljem adresaru Informacije.me

Razvojem internet marketinga sve je manje ljudi koji kupuju žute stranice i razne druge oglasnike. Svoje vrijeme i novac skraćuju koristeći internet pretragu, kojom dolaze do pouzdanih pružaoca usluga i firmi. Ako želite da se Vaše poslovanje unaprijedi na pravom ste mjestu. Registrujte Vašu kompaniju na web adresaru Informacije.me.

Informacije.me je najveća baza poslovnih korisnika u Crnoj Gori. Namijenjena je kako firmama tako i korisnicima koji pretražuju usluge i proizvode. Naš cilj je povezati potencijalne kupce sa firmama ili pružaocima usluga, na obostrano zadovoljstvo.

Naš poslovni adresar teritorijalno pokriva cijelu Crnu Goru. Pri tome firme i pružaoci usluga su razvrstani kako po gradovima, tako i po kategorijama posla kojim se bave.

Otvaranje naloga je veoma jednostavno. Otvorite ovaj link za registraciju i pošaljite podatke o firmi i uslugama, a naš će tim obaviti ostale procedure. Ono što je jedinstveno našem poslovnom imeniku jesu naši zaposleni, koji će ručno provjerili podnesene podatke kako bi bili sigurni da su dostavljene informacije tačne.

Stranica koju dobijate je vrlo prilagodljiva. Pored standardnih poslovnih informacija, kao što su adresa, telefonski broj i link Vaše web stranice, možete dodati cijeli popis usluga i proizvoda koje nudite, radno vrijeme, fotografije i videozapise, slike proizvoda, nagrade koje posjedujete, akreditacije i kvalifikacije... Takođe, možete postvaiti svoj logotip, integrisati svoju Facebook stranicu i druge naloge na društvenim mrežama. Na taj način možete izraditi sveobuhvatan poslovni profil, koji Vam omogućava kompletnu prezentaciju kompanije, a time i veći broj potencijalnih mušterija.

Informacije.me je portal koji Vam pored standardne kategorizacije po gradovima pruža i svrstavanje u više od 360 poslovnih kategorija. Pored svega navedenog, naš tim pruža usluge SEO optimizacije, koji će Vaše poslovanje proširiti i na Google tražilicu, čime će Vaš posao biti prezentovan svim potencijalnim klijentima.

Registracija
13

Gradova

Brzo i lako pronađite kompanije u Vašem gradu

6827

Kompanija

Sve firme iz Crne Gore na jednom mjestu

23

Kategorija

Radi lakše pretrage firme su složene po kategorijama.

326

Podkategorija

Takođe su složene i prema podgategorijama.

copyrights © 2022 informacije.me D.O.O..   All rights reserved.