Search
Generic filters
Search
Generic filters

Današnji

Horoskop

Saznajte kako su vam danas zvijezde naklonjene.

 

Horoskop

Godišnji horoskop

Kakva je godina pred vama, saznajte iz horoskopa koji smo pripremili za vas.

Prema horoskopu, 2022. je godina Crnog vodenog tigra. Šta nam je pripremila ova nevjerovatna životinja – pročitajte u horoskopu za 2022. godinu za sve horoskopske znakove.

Ovan

Od prvih dana 2022. godine, Ovnovi će se suočiti sa poteškoćama zbog problema koji dolaze iz 2021. godine.Njihovo rješavanje  ne vrijedi odlagati, već se na vrijeme pozabaviti sa njima kako bi se krenulo dalje. Pitanje novca će biti iznad svega. Na poslu se morate truditi ili tražiti novi. 

Finansijsko stanje će se stalno mijenjati, pa se treba pripremiti na novčanu "ljuljašku".

U privatnom životu predstavnika ovog znaka dolaze promjene. Moguće da ćete se srećno vjenčati ili imati ljubavnu vezu. Ovan koji je već u vezi takođe će doživjeti promjene. Partner može dobiti dobro unapređenje ili dobru poziciju, što će uticati na vaš odnos.

Što se zdravlja tiče, Ovnovi će morati da vode računa o sebi od samog početka godine. Vrijedi zapamtiti da je potrebno razmišljati ne samo o fizičkom duhu, već i o moralnom. Pokušajte da kontrolišete svoje emocije i ne budite nervozni.

Bik

2022. će biti mirna godina za Bikove. Zdravlje će biti dobro, ali početkom godine može doći do stresnih trenutaka na poslu, pa će se isplatiti biti smiren. Druga polovina godine bi trebalo da bude mirnija. Vrijedi odvojiti vrijeme za liječenje hroničnih bolesti koje ste možda i sami izazvali. 

Što se novca tiče, godina tigra neće biti laka. U prvoj polovini godine mogući su troškovi koji neće biti mali, pa će te se morati čak i zaduživati. To znači da ćete morati raditi duplo više. 

Za Bika 2022. može biti uspješna godina u karijeri. Prva polovina godine je savršena za novi početak. Bik može imati želju da značajno promijeni polje svojih aktivnosti. Međutim, uspijeh će zavisiti samo od sopstvene efikasnosti i želje.

Za Bika, godina može biti uspješna i u ljubavnom pitanju. Prvih šest meseci biće najuspešniji u pronalaženju druge polovine.

Blizanci

U ljubavnoj vezi, Blizanci mogu imati nepredvidivi zaplet. Da bi bio srećan u vezi, dvojni znak mora da radi na sebi. Morate biti manje praktični kada su u pitanju osjećaji i emocije. O zdravlju treba voditi više računa. 

Početkom godine Blizanci mogu biti emotivno povrijeđeni. Odvojite vrijeme za posjete ljekaru kako bi se pozabavili hroničnim bolestima. Oni koji ih nemaju trebali bi obaviti preventivne preglede.

U finansijskoj sferi, od Blizanaca se očekuje prava revolucija. Stoga, kako bi ste zaista i bili uspješni potrudite se u okviru svojih mogućnosti.

Rak

Početkom godine Rakovi se mogu osjećati nezadovoljno u vezama, što će dovesti do čestih svađa sa partnerom što može dovesti i do toga da inicirate prekid odnosa. 

Za usamljene predstavnike znaka godina tigra pripremila je još prijatnih iznenađenja. Postoji šansa da ćete upoznati voljenu osobu. Međutim, ne treba podleći emocijama i treba se voditi razumom. Već početkom jeseni anksioznost u vašem privatnom životu će biti manje primjetna. Situacija na ljubavnom planu bi trebalo da se popravi.

Što se zdravlja tiče, treba biti oprezan pogotovo oni Rakovi koji lako podliježu prehladi. Neophodno je voditi računa o svom zdravlju kako biste se u potpunosti pripremili za sezonu virusa. Krajem godine Rak će se osjećati odlično i psihički i fizički. Ipak, trebalo bi da više vodite računa o sebi.

Kada su finansije u pitanju, morate biti racionalni u trošenju. U godini Tigra, Rak može doživjeti veliki uspjeh u poslu. Mnogo truda ćete morati posvetiti radnim obavezama, i iako će Vam se činiti da je sve uzalud, uz veliki trud, Vaš napor će uroditi plodom.

Lav

2022. će biti aktivna za Lava u svim planovima. Krug poznanika će se proširiti, pa su moguće ugodne promjene u privatnom životu.

Zdravlje se može narušiti svakog trenutka ako ne budete bolje vodili računa o sebi. Važno je spriječiti moralnu devastaciju, stoga se treba posvetiti duhovnim praksama. U suprotnom doći će do preopterećenosti, i činiće Vam se da ne možete kontrolisati  okolnosti.

U godini Tigra za Lavove su moguće finansijske "ljuljaške". Zvijezde savjetuju da budete oprezni sa impulsivnim i velikim kupovinama. Za pojedine predstavnike znaka pripremaju se unapređenja na poslu ili povećanja plata. 

Djevica

U godini tigra, Djevice čekaju ljubavne avanture.  to će preokrenuti lični život slobodnih Djevica na bolje.

Za zauzete Djevice zvijezde predviđaju mnogo konfliktnih situacija. I Vi i partner treba da rasporedite svoje uloge u vezi. Možda ste već spremni za sljedeći korak.

Najvjerovatnije se Djevice neće žaliti na svoje blagostanje u godini Tigra. Međutim, vrijedno je zapamtiti pravovremeni odmor.

Što se tiče novca i karijere, sve će biti povoljno: i neočekivane ponude i prihvaćeni rizici.

Vaga

U 2022. godine neudate Vage bi mogle imati priliku da pronađu partnera koji će izazvati duboka osjećanja. Međutim, sam znak bi trebao preuzeti inicijativu da pronađe srodnu dušu.

Vaga će lako održavati svoje zdravlje na istom nivou. Oni koji pate od kardiovaskularnih bolesti treba da budu oprezni sa svojim osećanjima i pokušaju da ostanu mirni, čak i ako je u pitanju žrtvovanja posla ili dodatne zarade.

Biće finansijskih afera, ali za one koji su u prošlosti stvarali "finansijski jastuk". Godina će biti pobjednička za one koji će biti sigurniji u svoje odluke i koji će moći zadati odlučujući udarac svojim protivnicima.

Škorpija

Aktivna životna pozicija Škorpiona 2022. pomoći će da ne ostanete bez pažnje suprotnog pola. Međutim, horoskop upozorava da veze mogu biti zanimljive, ali kratkotrajne.

Za zauzete Škorpije, godina tigra je pripremila iskušenja. Pojaviće se osjećaj da je odnos postao dosadan, što može biti praćeno sukobima.

Škorpije treba da obrate posebnu pažnju na svoje zdravlje. Godina obećava da će biti naporna, što će uticati na nedostatak odmora. Morate se pozabaviti i fizičkim i psihičkim i zdravljem.

Škorpione čeka pravi finansijski uzlet. Glavna stvar je ne biti pohlepan. Vrijedi procijeniti rizike, a zatim donijeti konačnu odluku. Aktivne Škorpione čeka napredovanje u karijeri, što treba shvatiti ozbiljno.

Morate živjeti u skladu sa svojim mogućnostima, s velikim kupovinama budite oprezniji.

Strijalac

Na početku godine slobodni Strijelci mogu doživjeti zanimljivo poznanstvo sa suprotnim polom, koje će ih ozbiljno zaokupiti. Vrijedno je zapamtiti da se osjećaji mogu aktivno rasplamsati i brzo ugasiti. Stoga biste trebali bolje pogledati svog partnera prije nego što preduzmete ozbiljne korake na ličnom planu.

Što se tiče zdravlja u 2022., trebate ga shvatiti ozbiljno. Posebno za one koji rade bez odmora. Zvijezdu savjetuje Strijelcu sa hroničnim bolestima da ne odgađa liječenje.

Karijera i novčani uspjeh u 2022. mogu biti mješoviti. Ako Strijelci ispravno procijene situaciju i izvuku odgovarajuće zaključke, moći će da preokrenu situaciju u svoju korist. Zvijezde ne savjetuju rizike bez pažljivog razmatranja situacije. Nemojte žuriti s odlukama.

Jarac

Na početku godine slobodni Strijelci mogu doživjeti zanimljivo poznanstvo sa suprotnim polom, koje će ih ozbiljno zaokupiti. Vrijedno je zapamtiti da se osjećaji mogu aktivno rasplamsati i brzo ugasiti. Stoga biste trebali bolje pogledati svog partnera prije nego što preduzmete ozbiljne korake na ličnom planu.

Što se tiče zdravlja u 2022., trebate ga shvatiti ozbiljno. Posebno za one koji rade bez odmora. Zvijezdu savjetuje Strijelcu sa hroničnim bolestima da ne odgađa liječenje.

Karijera i novčani uspjeh u 2022. mogu biti mješoviti. Ako Strijelci ispravno procijene situaciju i izvuku odgovarajuće zaključke, moći će da preokrenu situaciju u svoju korist. Zvijezde ne savjetuju rizike bez pažljivog razmatranja situacije. Nemojte žuriti s odlukama.

Vodolija

Vodolije će 2022. godine željeti nova iskustva, pa će stoga postojati želja da započnu novu romansu. Ipak, nemojte se zanositi promjenom partnera, jer možete izgubiti povjerenje osobe koja bi mogla postati ozbiljniji saputnik.

Zauzete Vodolije mogu naići na poteškoće zbog nerazumijevanja sa partnerom, pa će željeti nešto promijeniti u vezi. Ne treba da vršite pritisak na partnera, već mu otkrijte svoje planove za budućnost kako biste procijenili da li se krećete ka zajedničkom cilju.

Zdravlje Vodolija u 2022. godini biće dobro zbog mirnog načina života. Međutim, ne biste trebali maksimalno koristiti svoju snagu, bolje je početi baviti se sportom, duhovnim praksama, poboljšati ishranu i riješiti se loših navika.

U finansijskim pitanjima Vodolije ne bi trebalo da očekuju stabilnost. Oni koji su ranije investirali konačno će početi da vide rezultate. Vrijedi biti oprezan sa zahtjevima za unapređenje, bolje je ograničiti se na povećanje plaće.

Ribe

Usamljene Ribe, zahvaljujući novim poznanstvima, moći će da pronađu drugu polovinu, uz koju će se osećanja rasplamsati.Takođe, partner može postati i osoba koju poznajete već duže vrijeme.

Za zauzete Ribe, godina može biti teška. Doći će do nesuglasica po pitanju liderstva i prava na posljednju riječ. Zvijezde preporučuju Ribama da naprave razuman kompromis.

Zdravlje Riba će 2022. godine biti zadovoljavajuće, osim onih koji zanemaruju brigu o svom zdravlju. Da bi održali unutrašnju snagu, predstavnici vodenog znaka treba da vode računa o sebi: redovno se odmaraju, kao i da posjete ljekara za preventivni pregled.