Search
Generic filters
Search
Generic filters
“WASH & DRY” Podgorica

“WASH & DRY” Podgorica Claimed

Vešeraj

Average Reviews

Fotografije

Video

O nama

“Wash & Dry Company” d.o.o.  je mlada firma. Nastali smo Podgorici  i razvijamo se polako i strpljivo u duhu malog porodičnog biznisa. Sadašnje reference i stranke koje smo okupili kao naše korisnike, potvrdjuju nam da smo na pravom putu da postanemo pravi podgorički  brend. Naši korisnici su prepoznali kvalitet koji pružamo, a mi smo zacrtali da su tačnost i postojanost odlike koje se cijene i u mnogo razvijenijim zapadnim društvima. Trudimo se da ispunimo sve zahtjeve koje pred nas stavljaju naši korisnici, odužujući im se, na taj način, za vjernost i poverenje koje su nam podarili

Wash & Dry Company doo, Podgorica je generalni zastupnik svjetskog brenda u proizvodnji profesionalne opreme za veseraje, Speed Queen USA. Riječ je o kompaniji sa neporecivim, istoriski dokazanim performansama i pouzdanošću. Ulaganjem u Speed Queen opremu postajete član globalne mreže koja pruža sveobuhvatnu uslugu i podršku. Sertifikovani distributeri Vam mogu pomoći u svakom aspektu opremanja vešeraja, od konsaltinga pri planiranju, projektovanja, podrške, servisa i održavanja opreme.

Dočekajte spremni predstojeću sezonu, opremite ili dopunite postojeće kapacitete sa nekom od mašina iz naše ponude. Poluprofesionalni program visokog kvaliteta idealan je za manje hotele, motele, spa centre, restorane, kinike… a profesionalna oprema kao najbolje rješenje za velike hotele, bolnice, vrtiće, samousužne vešeraje, farmaceutsku imesnu industriju. Tu su Speed Queen mašine za pranje sa viskokom i niskom centrifugom, efikasne sušare (spratni modei za uštedu prostora, valjci za peglanje a ponudu dopunjuju Italijanske ROTONDI GROUP prese i profesionalne pegle.

Po izboru opreme dobijate servis od strane sertifikovanih majstora, izlazak u najkraćem roku, originalne rezervne djelove i  mogućnost izbora garancije.

Wash & Dry Company doo, Podgorica pored prodaje posjeduje uslužni veseraj sa Speed Queen opremom i nudi uslugu održavanje higijene tekstila na teritoriji Crne Gore. Brojne reference i zadovoljni korisnici garancija su za vrhunski kvalitet i povoljne uslove. Vešeraj velikog kapaciteta zadovoljiće Vaše sezonske potrebe uz poštovanje dogovorenih termina preuzimanja i dopremanja, te profesionalni odnos.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva eventualna pitanje, prezentacije, preporuke i svaki vid poslovne saradnje

Kontakt vešeraja: 020 262 530

Kontakt dostave: 067 201 160

Priznanja:


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/clients/caeefe25eb9c99157e6cef1af17dcbe7/sites/informacije.me/wp-content/plugins/wordfence1/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /home/clients/caeefe25eb9c99157e6cef1af17dcbe7/sites/informacije.me/wp-content/plugins/wordfence1/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/clients/c...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/clients/caeefe25eb9c99157e6cef1af17dcbe7/sites/informacije.me/wp-content/plugins/wordfence1/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34