Search
Generic filters
Search
Generic filters
“KimTec CG” Podgorica

“KimTec CG” Podgorica

Average Reviews

O nama

KIM TEC Podgorica je preduzeće u sastavu M SAN Grupe, koja se tokom protekle decenije na regionalnom tržištu profilisala u području distribucije informatičkih proizvoda vodećih svjetskih proizvođača. Naša je ponuda do sada obuhvatala hardver i softver, a usluge koje smo nudili zaokruživale su ponudu “pakovanih proizvoda”.

Distribucija informatičkih proizvoda je naša primarna djelatnost, a kako se potrebe i zahtjevi tržišta – pa tako i naših partnera – mijenjaju, svoju djelatnost proširujemo i na distribuciju IT proizvoda i usluga.

Naime, zadovoljiti kupca samo prodajom proizvoda nikada nije bilo dovoljno, međutim, danas je to postalo gotovo nemoguće. Prednost su počele da stiču, i u budućnosti će je imati samo one kompanije koje kupcu ne prodaju proizvod, već rješenje za njegovu poslovnu potrebu ili problem. Iz te činjenice proizlazi zahtjev naših partnera da našu ponudu proizvoda upotpunimo i znanjima o projektovanju, implementaciji, održavanju i korištenju tih proizvoda u sklopu cjelokupnog rješenja. 

Pokazatelji analitičkih kompanija o razvoju IT tržišta govore o natprosječnom rastu područja sistemske integracije do 2008. godine. U skladu s takvim događanjima i predviđanjima, sa željom da svojim partnerima omogućimo što bolje rezultate u predstojećoj tržišnoj utakmici, ponudu usluga smo značajno obogatili. Sada našim partnerima, kao “pametna logistika” stojimo na raspolaganju edukacijom, savjetovanjem, projektovanjem i podrškom informatičkim proizvodima.

Nadamo se da ćete kritički, ali i objektivno proći kroz naše nove stranice, pa stoga očekujemo i konstruktivne prijedloge, pohvale i dobronamjerne kritike. Svoja mišljenja nam možete uputiti putem e-mail adrese webmastera, koja se nalazi na dnu svake stranice.

Rad na web stranicama nikada nije dovršen, ali trudićemo se da ih neprestano nadopunjujemo i usavršavamo, kako bi Vam bile od što veće koristi. Prema tome, unaprijed se radujemo Vašoj pomoći!


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/clients/caeefe25eb9c99157e6cef1af17dcbe7/sites/informacije.me/wp-content/plugins/wordfence1/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /home/clients/caeefe25eb9c99157e6cef1af17dcbe7/sites/informacije.me/wp-content/plugins/wordfence1/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/clients/c...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/clients/caeefe25eb9c99157e6cef1af17dcbe7/sites/informacije.me/wp-content/plugins/wordfence1/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34