LABORATORIJA IN VITRO PODGORICA

Podgorica - Danilovgrad

Adresa: Bulevar Ivana Crnojevića 58, Podgorica.

  • +382 20 231 822, +382 67 231 833
  • invitrocg@t-com.me
  • www.invitro.co.me
izrada sajtova

Firma LABORATORIJA IN VITRO PODGORICA

Opis

Laboratorija In Vitro osnovana je 2003 godine sa ciljem da obezbijedi kvalitetnu, profesionalnu i nadasve pouzdanu laboratorijsku diagnostiku svima kojima je potrebna.

Od samog početka pred sobom smo imali za cilj da rezultati naših analiza budu na vrhunskom nivou. Da bi smo to ostvarili trudili smo se da ispunimo tri pricipa: kvalitet, tačnost i brzina.

U In Vitro laboratoriji se radi širok spektar analiza iz svih oblasti savremene kliničke dijagnostike. Određivanje parametara iz oblasti kliničke hemije i imunohemije, hematologije, koagulacije izvodi se na analizatorima najnovije generacije renomiranih svjetskih proizvođača.

Naši prioriteti su preciznost, efikasnost i briga o pacijentima.

U Našoj laboratoriji takođe može da se uradi veliki broj različitih mikrobioloških (bakterioloških, parazitoloških, mikoloških i virusoloških) analiza, koje, između ostalog, obuhvataju mikrobiološki nalaz urina (urinokulturu), različite briseve (kao što su bris grla, bris nosa, bris uha, bris oka, brisevi rana, kože i dr.), analizu stolice na patogene bakterije (koprokulturu), kao što su bakterije iz rodova Salmonela (Salmonella), Šigela (Shigella), Jersinija (Yersinia) i Kampilobakter (Campylobacter), analize ispljuvka (sputuma), sperme (spermokultura) i krvi (hemokultura), izolaciju i identifikaciju dermatofita "“ gljivica koje izazivaju oboljenja kože, noktiju i dlaka, odnosno kvasnica, npr. kandide (Candida), kao i druge mikrobiološke analize.

U laboratoriji In Vitro vrši se i uzimanje genitalnih briseva, odnosno kompletni ginekološki (vaginalni i cervikalni) brisevi kod žena i uretralni brisevi kod muškaraca.

Svi aparati su umreženi informacionim sistemom što omogućava visoku preciznost i tačnost u radu, kao i veliku brzinu izdavanja rezultata.

Analize se rade iz primarnog uzorka krvi i preko bar koda, čime se postiže puna automatizacija i kontrola analitičkog procesa, a mogućnost greške (ljudski faktor) svodi na minimum.
Laboratorija In Vitro se nalazi u Bulevaru Ivana Crnojevića 58 ( Zgrada Zetagradnje ) , pored Gradskog fudbalskog stadiona ( Stadion Pod Goricom).

Radno vrijeme je: – od 7:00 do 21:00 časova, radnim danima – od 7:00 do 15:00 časova, subotom – Po pozivu možemo uzorkovati i u vašoj kući

Naše medicinske usluge možete obaviti u prijatnom ambijentu gdje će te uz pomoć našeg stručnog osoblja uraditi sve potrebne analize brzo i efikasno, štedeći vaše vrijeme i vaš novac.

Kategorija i usluge

Zdravstvo - Laboratorije

Kontakt Informacije

Radno vrijeme

  • Ponedeljak: 08:00 - 23:00
  • Utorak: 08:00 - 23:00
  • Srijeda: 08:00 - 23:00
  • Četvrtak: 08:00 - 23:00
  • Petak: 08:00 - 23:00
  • Subota: Zatvoreno
  • Nedelja: Zatvoreno
LABORATORIJA IN VITRO PODGORICA

Član od

Kontaktiraj korisnika

copyrights © 2018 informacije.me & SwissTech D.O.O..   All rights reserved.