Izrada sajtova

Sertifikovani od strane Google za reklamiranje i analitiku


Google sertifikat za ads
Google sertifikat za analitiku

Pružamo usluge izrade profesionalnih web rješenja za preduzeća uz all-inclusive uslugu. Mi sebe vidimo kao naprednu web agenciju za mala i srednja preduzeća i startup-e, prilikom čega pružamo rješenja u području web dizajna, online marketinga i web aplikacija. Radimo web sajtove sa jasnim strukturama optimizovane za laku upotrebu od strane posjetilaca.

Na području web dizajna oslanjamo se na rješenja koja donose više uspjeha na internetu i uopšte u online sferi. Prilikom osmišljavanja koncepta obraćamo pažnju na jasne strukture, visoku jednostavnost korištenja i korisne funkcije. Uključivanjem multimedijskog sadržaja, Vaša web stranica postaje moderna i budi interes i povjerenje kod posjetitelja.

Web stranice su razvijene u PHP / HTML5 ili open source platformama kao što su WordPress, typo3, Joomla itd. Vaša web stranica ima prilagodljivu i proširivu navigaciju / strukturu, i kompatibilna je sa modernim pregledačima. Naravno, organizovaćemo Vam besplatnu obuku kako biste sami mogli ažurirati svoj sadržaj.


Koncept izrade sajta:

- Moderan optimizovan raspored koji automatski reaguje na različite veličine ekrana pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i prilagođava se formatu ekrana. Elementi i grafika su pripremljeni i redizajnirani prema Vašim idejama.

- Tekstovi i slike koje nam dostavite konfigurisaćemo za dalji rad. Po potrebi za Vas možemo kreirati tekstualne i grafičke sadržaje.

- Svi sajtovi su optimizovani u cilju boljeg i bržeg rangiranja na Google mreži pretrage.


Ako ste ovdje onda svoj posao radimo dobro!

Za sve informacije i zakazivanje razgovora pošaljite nam upit na email - naš tim će Vam sa zadovoljstvom odgovoriti na isti u najkraćem mogućem roku.

copyrights © 2018 informacije.me & SwissTech D.O.O..   All rights reserved.