Blog

Tražili smo najbolji restoran u Podgorici a vi ste odabrali...
Objavljeno: 27. 01. 2019. | Autor: Informacije.me

Tražili smo najbolji restoran u Podgorici a vi ste odabrali...


Kada je riječ o hrani, ali i ambijentu u podgoričkim restoranima apsolutno smo saglasni sa starom latinskom izrekom "De gustibus non disputandum est" (O ukusima ne vrijedi raspravljati). Da ne bi "raspravljali" uradili smo anketu i pitali vas, korisnike i goste, koji je restoran u Podgorici najbolji.

Nakon prve faze ankete u kojoj ste nam slali predloge, po broju prijava u drugu fazu ušli su restorani Per Sempre, Štrafta, Mayka, Maša i Forest.

Nakon vašeg glasanja, na prvom mjestu našla se Štrafta gastro bar kao vaše omiljeno mjesto za ručak. Par dana nakon završetka ankete mi smo i obišli pobjednika ankete i razgovarali sa novim menadžmentom lokala koji se promijenio prije nekih dva mjeseca. Po riječima našeg sagovornika Nikole u tom kratkom periodu dali su sve od sebe da još više podignu kvalitet usluge po čemu je Štrafta ionako već bila poznata.


U znak zahvalnosti za datu podršku i povjerenje odlučili smo da zajedno iznenadimo jednog od korisnika koji je učestvovao u našoj anketi na instagram profilu @informacije_me. Nasumičnim odabirom @miljan_nikacevic je dobio je poklon vaučer u vrijednosti od 30€ koji može iskoristiti u Štrafta gastro baru.

Istog dana, nenajavljeni, pošli smo na ručak u restoran Mayka koja se našla na drugom mjestu naše ankete. Mayka nas je ostavila bez teksta... ali samo trenutno. U narednih nekoliko dana spremamo poseban članak jer smatramo da ovaj restoran to zaslužuje.

Restoran Mayka


Portal informacije.me nagradio je Štrafta gastro bar i restoran Mayka sa Premium Plus paketom, pa više o pomenutim restoranima u narednom periodu moći ćete da čitate na našem sajtu www.informacije.me, kao i na našem instagram profilu.


izrada sajtova

copyrights © 2018 informacije.me & SwissTech D.O.O..   All rights reserved.