Blog

Sajam poslova i praksi - Dani Karijere 2019
Objavljeno: 20. 03. 2019. | Autor: Informacije.me

Sajam poslova i praksi - Dani Karijere 2019


Najava događaja: Sajam poslova i praksi - Dani karijere 2019.

Portal za zapošljavanje PREKOVEZE.ME će 30. i 31. marta 2019. godine organizovati Sajam poslova i praksi - Dani Karijere u Podgorici. Na Sajmu će veliki broj poslodavaca objaviti skoro 1000 otvorenih radnih mjesta za rad u raznim kompanijama i hotelima u Crnoj Gori ali i inostranstvu.

Na Danima Karijere, projektu pod pokroviteljstvom Glavnog Grada - Podgorice, do sada je prezentovano više hiljada otvorenih radnih prilika i zaposleno više od 500 građana Crne Gore.

Sajam poslova i praksi - Dani Karijere 2019 obuhvataju dva događaja predstavljena u nastavku:

-Biznis forum za mlade (30. mart) je mjesto na kom mijenjamo živote mladih ljudi i povezujemo ih sa najinspirativnijim ljudima iz biznisa iz Crne Gore. Kroz inspirativne priče uspješnih crnogoraca osnažujemo i ohrabrujemo mlade da streme ka uspjehu u Crnoj Gori i steknu značajna poznanstva u svijetu biznisa. Prijave za Biznis forum se vrše ovdje: prekoveze.me/forum_za_mlade

-Sajam poslova i praksi (31. mart) je najveći sajam zapošljavanja u Crnoj Gori, koji se ove godine organizuje po četrnaesti put u tržnom centru Delta City, sa početkom u 10:00 časova, u trajanju do 22:00h, sa do sada najvećom ponudom poslova i praksi koje nude crnogorske ali i inostrane kompanije.

Sajam je projekat koji omogućava posjetiocima da na jednom mjestu, u dinamičnom okruženju, dobiju informacije o novim prilikama za posao, predstave se poslodavcima i pronađu zapošljenje ili adekvatni program profesionalnih praksi. Za građane iz udaljenih opština, biće organizovan besplatan prevoz u saradnji sa lokalnim samoupravama. Informacije o polascima biće dostupne na sajtu www.danikarijere.me.

Dodatne informacije o projektu, učesnicima i prilikama za razvoj karijere mogu se pronaći na zvaničnoj Facebook stranici Dani Karijere, sajtu www.danikarijere.me ili putem mejla office@prekoveze.me.izrada sajtova

copyrights © 2018 informacije.me & SwissTech D.O.O..   All rights reserved.