Blog

Kurs Digitalnog marketinga - Podgorica 26. i 27. 09.
Objavljeno: 16. 09. 2019. | Autor: Radosav

Kurs Digitalnog marketinga - Podgorica 26. i 27. 09.


Saznajte kako da unapredite vaš biznis kroz društvene mreže i digitalni marketing uz najdetaljnija objašnjenja i alate koji će pomoći rast vašeg biznisa.


O predavaču 

Bojana Kovač Vučković je diplomirani ekonomista, rođena u Beogradu. Poseduje više od 19 godina iskustva u pisanju i realizaciji projekata i kampanja za domaće i internacionalne klijente iz najrazličitijih industrija. Profesionalni razvoj započinje u PR sektoru agencije “McCann Erickson”, a zatim narednih 7 godina radi integrisane marketing kampanje za neke od najvećih klijenata u zemlji i regionu ispred iste agencije. Nakon toga nekoliko godina radi na televizijama B92, FOX i PRVA TV. Poseduje veoma bogato iskustvo iz komunikacijskog i advertajzing biznisa. Godine 2012. počinje da radi za digitalnu agenciju iz Njujorka “Unicast”, a zatim i samostalno, radeći uglavnom digitalne kampanje, kao i organizacije događaja za domaće i strane klijente u našoj zemlji. Radila je na više od 200 digitalnih kampanja za gotovo sve industrije. Poseduje sertifikat o završenoj obuci u LSPR, dugogodišnje iskustvo predavača u školi “Obuke i kursevi”, veliki broj individualnih kurseva za zaposlene u kompanijama, a bila je i gost predavač na mnogobrojnim fakultetima i studenstkim organizacijama. (AIESEC, Mokroluška škola menadžmenta, Freelance Serbia, Book Talk Novi Sad itd.)

Intezivno se bavi pružanjem konsultantskih usluga, marketingom i copywritingom na društvenim mrežama i realizacijom obuka na temu digitalne strategije i taktike. Trenutno predaje u Privrednoj Komori Srbije i privatnoj školi, a u digitalnoj agenciji “Red Queen” pomaže rast malih i srednjih preduzeća na digitalnim platformama. U svom radu poseban akcenat stavlja na ekspertizu u digitalnom oglašavanju.


Pisac je knjige “Pervertajzing – Agencijski anali” u izdanju izadavčke kuće “Vulkan”.


Za više detalja i prijave kliknite na Kurs digitalnog marketinga - Podgorica


izrada sajtova

copyrights © 2018 informacije.me & SwissTech D.O.O..   All rights reserved.