Blog

Bili - Viđeli: Restoran Mayka
Objavljeno: 02. 02. 2019. | Autor: Informacije.me

Bili - Viđeli: Restoran Mayka


Kako i sam naziv našeg portala kaže tu smo da vam pružimo informacije. Ono po čemu se razlikujemo jeste to da se trudimo da naše informacije budu tačne i provjerene.


Ranije ste glasali za najbolji restoran u Podgorici. Na drugom mjestu našao se restoran Mayka, koji se nalazi na Cvijetinom brijegu. Naša ekipa pošla je na lice mjesta da provjeri da li je Mayka zaista jedan od najboljih restorana u Podgorici.


Dočekao nas je unikatan i autentičan ambijent. Restoran je urađen u etno stilu, kamen i drvo. Bilo je dosta gostiju, ali se našao sto i za nas. Testiranje smo započeli espresso kafom i oduševili se načinom serviranja. 
Konobari su jako ljubazni, uslužni i nasmijani. Meni je šaren, a nazivi jela su šaljivi i dopadljivi.


Pozitivno nas je iznenadila kreativnost, kao i opis jela. Na preporuku konobara uzeli smo kačamak i teletinu ispod sača. Prvi utisak je da, kada je hrana u pitanju, sva šala staje na nazivima. Porcija kačamaka od 600 grama savladala je čak i nas, dva prava gurmana i nijesmo mogli da je završimo. Potpuno nepristrasno i iskreno možemo reći da bolji kačamak nismo jeli ni kod naše mayke, a ni bake. Porcija teletine ispod sača od 400 grama bila je izvrsna. Meso mekano, slano taman koliko treba, a ispečeno tako da se parčad sama razdvajaju. Sočno, ukusno, pravo.
Nakon ručka u restoranu “Mayka” naša preporuka je da uzmete ili meso ili kačamak i to ako dolazite u paru, jer su porcije prilično obimne. Sama činjenica da, iako smo sladokusci, nijesmo imali mjesta za desert, pa smo to ostavili za drugi put.


Suma sumarum našeg testiranja je da stojimo iza toga da je restoran “Mayka” jedan od najboljih u Podgorici. Cijene su pristupačne, atmosfera opuštena, prijatan ambijent, a konobari uslužni i ljubazni i ono što je rijetkost, zaista uživaju u svom poslu. Kuvaru skidamo kapu, ali i vlasniku koji je glavni “krivac”. “Mayku” preporučujemo i za porodične ručkove, kao i proslave, bolje je nego i kod mayke. 


Adresa: Pete Proleterske Brigade, Podgorica 81000
067 486 806


izrada sajtova

copyrights © 2018 informacije.me & SwissTech D.O.O..   All rights reserved.